Alkuun ] Rock on ice 2001 ] Runkosarja ohi ] Joukkueet ] Avainpelaajat TOP5 ] Uudet mielenkiintoiset ] Dream Lines ] Pelaaja-ranking ] 1999-2000 ]

Hyvinkää Ringette
Villen Vinkkelistä

Tuusula Ringette ] RNK Raisio ] EKS Espoo ] LL-89 Lapinlahti ] VG-62 Naantali ] Shakers Kerava ] [ Hyvinkää Ringette ] Helsinki Ringette ] Luvian Kiekko -82 ] Turun Ringette ] Ilves Ringette ] Lahti Ringette ]

Paras pelaaja Sini Lehtonen
Seuraa heitä Hanna-Riikka Pulkkinen
Kati Koponen
Henkilökohtaiset suosikit Saija Markoff
Maalivahtipeli
8
Hyvä mutta hivenen yliarvostettu Johanna Saarela sekä Niina Pietilä muodostavat kaksikon johon toivon mukaan syntyy kaikkia suosiva kilpailutilanne. Osasto kunnossa!
Puolustus
9
Upea Lehtonen, kova Markoff ja luotettava Tuomi. Markoffin tulo antaa Hyvinkäälle mahdollisuuden käyttää Lehtosta myös hyökkäävämmässä roolissa. Susanna Tuomi tuo lisää leveyttä Uusi pakki Hanna-Riikka Pulkkinen ei ole turha tyttö kuten ei kukaan muukaan Hyvinkään puolustuksessa. Vahvinta Hyvinkäätä.
Hyökkäys
9-
Huippuviimeistelijä Kati Koponen on kunnossa. Kovapyssyiset Jaana Riihikanto ja Maija Kivikangas tarvitsevat syöttöjä. Kuka ne antaa? Lehtonen? Rasimukselta odotetaan kasvavaa roolia.
Vahvuus Kova puolustus ja loistava maalitykki Kati Koponen.
Heikkous Kun ei saa paikkoja niin ei tule maaleja. Paljon hyviä hyökkääjiä muttei yhtään kunnon pelintekijää.
Arvio Hyvinkää ponkaisee viivan yläpuolelle ylempään loppusarjaan. Joukkue taistelee mitalinkiilto silmissään välieräpaikasta ja on tuskaisen lähellä. Välieräjoukkueet ratkeavat vasta viimeisellä kierroksella. Sijat 4.-6.
 

 

Copyright © 2000 Ville & Karsta